HomeНаше життяЗустрічі для васСвято духовної пісні

Свято духовної пісні

( 0 Votes )

 

«Від сходу сонця аж до заходу його прославляйте Господнє Ім'я!» Такі слова записані у Книзі псалмів, і ось уже кілька років поспіль в одну із червневих неділь представники різних конфесій збираються разом, аби об’єднатися у спільному прославленні нашого Господа та донести слухачам прості християнські цінності у духовних піснях. І не важливо, чи ці добрі істини звучать з дитячих, чи з дорослих вуст, адже головне – що вони звучать.

 

Саме за таким принципом у неділю, 17 червня, на центральній площі Володимирця відбулося Свято духовної пісні, вже традиційно розпочавшись із молитви «Отче наш». Учасниками стали Церква Спасіння (смт Володимирець), дитячий хор Української православної церкви Київського патріархату (смт Володимирець), Церква Преображення (м. Кузнецовськ) та Церква Пробудження (смт Володимирець). Упродовж майже двох годин лунали духовні піcнеспіви, а всі охочі могли розділити піднесений настрій у ролі слухачів.

По завершенню площа перетворилася на купу дрібних кольорових кульок, адже кожна дитина отримала кульку разом із Новим Заповітом на згадку про Свято духовної пісні.

Сподіваємось, що добрі зерна істини, посіяні через духовну пісню, згодом проростуть і дадуть добрі плоди, а таке свято стане хорошою традицією для нашого містечка.

 

 
 
 
 

 

Микола ЮРАХ,

від імені учасників свята.

 

У вас недостатньо прав для коментування.