HomeНовиниВ районіСезон полювання хочуть перенести

Сезон полювання хочуть перенести

( 0 Votes )

З початку 2012 року у держлісфонді Рівненської області було зафіксовано 36 лісових пожеж на площі 17,49 га. У зв’язку з високим рівнем пожежної небезпеки, що настала в лісах Рівненщини, відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України та доручення Державного агентства лісових ресурсів України Рівненське обласне управління лісового та мисливського господарства рекомендує користувачам мисливських угідь області відтермінувати відкриття сезону полювання на пернату дичину на пізніший термін.

 

З метою попередження випадків виникнення пожеж в лісових масивах слід визначити території, які можуть стати ризикованими, та заборонити на них проведення полювання до зменшення періоду пожежної небезпеки.

Крім того, Рівненське обласне управління лісового та мисливського господарства просить користувачів мисливських угідь створити рейдові мобільні групи з числа працівників користувачів мисливських угідь та залучати на місцях представників правоохоронних органів для здійснення контролю за діями населення у лісових та польових умовах.

 

Прес-служба Рівненського обласного управління

 лісового та мисливського господарства

 

У вас недостатньо прав для коментування.