HomeНовиниДСНС повідомляєЗапрошуємо у Школу правильного харчування!

Запрошуємо у Школу правильного харчування!

( 0 Votes )

Давно вже пора перейти від звички лікуватися до звички бути здоровим. Психологія підтримки здоров'я і психологія лікування це зовсім різні речі. Ті, хто хочуть лікуватися, ні про що не думають, поки не захворіють. Захворівши, починають шукати лікарів, медичні центри і вживати хімічні препарати. Люди, які хочуть бути здоровими, думають про своє здоров'я до того, як його втрачають, а захворівши, починають міняти свій спосіб життя, позбавлятися від шкідливих звичок і думати про своє харчування. Адже саме від харчування на 70-75% залежить наше здоров'я.

Тому в рамках Європейського соціально-благодійного проекту «Здоров'я сім'ї здоров'я нації» по всій Україні відкриваються Школи Правильного Харчування. Не стали винятком і Рівне, Луцьк, Маневич. Торік у м. Кузнецовськ теж відкрилася така школа, вона випустила вже 4 групи слухачів різного віку, ще 2 групи проходять курс навчання. У Володимирці випустилася одна група, проводиться набір слухачів у наступні групи. Є перші гарні результати по здоров'ю, дуже хороші відгуки.

Запущено цей проект тому, що 70% всіх візитів до лікарів пов'язаний з неправильним харчуванням; 65% населення страждає зайвою вагою; 85% випадків цукрового діабету пов'язано із зайвою вагою; 60% випадків ракових захворювань пов'язано з неправильним харчуванням.

За даними Всесвітньої Організації Охорони здоров'я (ВООЗ), 30% огрядних людей не доживає до 70 років. Україна вийшла на 1-ше місце в Європі по серцево-судинних захворюваннях.

Тому школа правильного харчування – це шанс для тих, хто хоче розібратися в питаннях харчування, змінити свої звички в їжі, поліпшити своє самопочуття, знизити вагу і вміти її контролювати, планує з дитинства навчити своїх дітей правильно харчуватися, щоб уникнути серйозних захворювань.

Тривалість курсу 15 тижнів, заняття 1 раз на тиждень по 1,5 години. Кожен учасник отримує особистого тренера та друковані матеріали. У Школі позитивна привітна атмосфера. Переможців змагань у зниженні ваги очікують пам'ятні подарунки, хоча переможці у нас ВСІ!

Заняття допоможуть вам зрозуміти наслідки неправильного харчування і підібрати для себе оптимальний варіант правильного харчування. З вами персонально працюватиме фахівець, тому отримання результату гарантоване.

 

Відгуки про ШПХ

Людмила Л., 42 р.:

Коли я прийшла в ШПХ, моя вага становила 92 кг, по закінченню 86 кг. Було тяжко звикати до правильного харчування, але поступово усе вдалося. Через деякий час стала відмовлятися від «шкідливих» продуктів. Тепер я знаю, що корисно моєму організму, а що ні. І я досягну тих результатів, які поставила перед собою.

Дякую всім!!!

Ольга С., 44 л.:

Благодаря школе в моем рационе появился завтрак. Раньше было только кофе. Вообще не пила воды. Здесь этому научилась, и сейчас выпиваю свою норму 2,5 литра в день и чувствую себя прекрасно.

Наталья П., 30 л.:

Меня очень «проняло» на школе, понимаю что эта информация на вес золота и о ней просто невозможно молчать. Хочется, чтобы побольше людей узнали об этом. Считаю этот проект важным и нужным для всех.

Зоя В., 45 р.

Чому я прийшла?

Тому, що знайома з морем інформації та не знала, яку саме використати. А в ШПХ у цьому допомогли.

Тому, що зневірилась знайти комплексний підхід до покращення свого здоров’я. Тепер я знаю, що потрібно моєму організму і в чім була причина моїх хвороб. Я дізналася, що наш організм як наш будинок, який потрібно тримати в чистоті та вчасно ремонтувати.

Результат школи гарне самопочуття, привабливість, захоплення оточуючих.

Рекомендую!!!

Валентина К., 55 л.

Школой очень довольна. Она сыграла большую роль в моем здоровье и улучшила качество жизни. В каком плане? Сильно болели ноги, ходила с палочкой 10 лет. С утра не могла встать, очень мучилась от боли. Имела большой вес. Пыталась сама худеть, но срывалась и отекала, пробовала голодать, но ничего не получалось. За 1 курс школы питания снизила вес на 17,2 кг, ноги перестали болеть, ушли отеки.

Очень довольна своим результатом по здоровью и весу.

І якщо сьогодні у вас немає часу, грошей чи бажання займатися своїм здоров'ям, то завтра, бажаєте ви цього чи ні, вам доведеться знайти і час, і гроші, причому в набагато більшій кількості, для того, щоб боротися з хворобами.

Ви ще думаєте? А ми вже працюємо! Приєднуйтесь!

Набір у групи здоров'я Володимирець, Кузнецовськ, Луцьк, Рівне та Сарни – за телефоном  098-998-52-95 (Ніна Володимирівна) або 066-651-56-75.
 

У вас недостатньо прав для коментування.