HomeНовиниДСНС повідомляєПожежа в Старій Рафалівці

Пожежа в Старій Рафалівці

( 0 Votes )

2 липня о 03:00 за номером 101 надійшло повідомлення про пожежу в селі Стара Рафалівка Володимирецького району у приватному господарстві 27-річного місцевого мешканця. За вказаною адресою відразу було направлено пожежно-рятувальні підрозділи смт.Рафалівка та м.Кузнецовськ. По прибуттю до місця події було встановлено, що горить покриття цегляної господарської будівлі розмірами 14х7м.

Зважаючи на те, що вогнем на момент прибуття рятувальників було охоплено майже весь дах, а також враховуючи час виникнення загоряння можна припустити, що пожежу виявили не відразу, а відтак вогонь встиг поширитися на значну площу будівлі. Збитки могли б бути й більшими, якби не вогнеборці, які відразу приступили до гасіння пожежі, локалізували загоряння та не допустили перекидання вогню на поряд розташований житловий будинок та інші будівлі. До гасіння пожежі залучалися рятувальники з 4-го державного пожежно-рятувального поста та 8-ої державної пожежно-рятувальної частини. Всього були задіяні три одиниці спецтехніки. До того, як пожежу вдалося ліквідувати, вогонь встиг знищити дерев’яні конструкції даху та перекриття господарської будівлі. На даний час причину пожежі та завдані нею збитки встановлюють фахівці.

Рятувальники Державної служби України з надзвичайних ситуацій застерігають мешканців краю дбати про належний протипожежний стан власних помешкань та дотримуватись елементарних правил пожежної безпеки в побуті, щоб уберегти свою оселю та майно від вогню. В тому ж разі, коли пожежа виникла, негайно телефонуйте в Службу порятунку за номером «101»!

 

 



Андрій Муравинець ст. лейтенант служби цивільного захисту

Начальник ДПРЧ-16 ГУ ДСНС України у Рівненській області

 

Матеріали по темі:

 

 

У вас недостатньо прав для коментування.