HomeНовиниОфіційноМіліція продовжує перевірки розважальних закладів району

Міліція продовжує перевірки розважальних закладів району

( 0 Votes )

Минулого тижня проведено низку нових рейдів міліції по розважальних закладах. Так, надійшла спільна скарга жителів с.Красносілля про перелік громадян, що займаються незаконним виготовленням і реалізацією самогону. В ході рейду вилучено 11 літрів самогону, залишок одного самогонного апарату, притягнуто п’ять осіб до адміністративної відповідальності за ст.176 КуПаП иготовлення, зберігання самогону та апаратів для його вироблення).

Окрім того, по району за тиждень в результаті перевірок притягнуто трьох осіб за ст.178 КуПаП озпивання пива, алкогольних та слабоалкогольних напоїв у заборонених законом місцях або поява у громадських місцях у п’яному вигляді).

Вихідними вечорами перевірено заклади дозвілля і торгівлі по Володимирцю, с.Каноничі, с.Воронки, с.Зелене. Порушень в їхній роботі не виявлено, всі вони вчасно закривались.

Начальник Володимирецького СВМ полковник міліції Андрій Горшков доповідає, що крадіжки в районі маюсь місце, та вони одразу ж розкриваються.

До резонансних же подій кримінальної хроніки на минулому тижні можна віднести такі: зберігання наркотиків та утримання наркопритонів у кількох жителів м.Кузнецовськ (наркотики вилучені і направлені на дослідження в НДКЕЦ); незаконне поводження зі зброєю в с.Сопачів.

Але найбільше відзначилися троє диваків: один дорослий та двоє неповнолітніх в ніч на 19 серпня неадекватно відсвяткувати Спас. Планували викрасти одне авто в Кузнецовську, та не змогли його відкрити і вкрали інше. За містом автівка зламалась і вони вирішили її за це «покарати»: побили, розтрощили і пішли далі.

В Рафалівці на чужому подвір’ї їм в око впав ще один автомобіль, з якого вони викрали барсетку. Пішли хлопаки далі мандрувати, і вулицею зустріли покинуте авто (хазяїн залишив машину, бо та зламалась). Хлопці вирішили додати ще більше гостроти в своє життя, і наступне авто знов підкорилося їхнім вмілим рукам. Викрадено панель до автомагнітоли. Шини їм чомусь геть не сподобались, за що й були прорізані.

Злагодженими діями співробітників міліції, особливо працівників ДАІ (зокрема інспектора Сергія Івашина), горе-злочинців затримано, вкрадені ними речі вилучено, надалі вирішується питання їхнього покарання.

Ось які пристрасті киплять в нашому районі!

І як би не критикували дії міліції наші любі коментатори на сайті, та просто мовчки і оперативно виконує свою роботу, в тому числі здійснює перевірки закладів дозвілля та торгівлі.

Що ж, сподіваємось, такі заходи й надалі будуть ефективними. А регулярність неодмінно дасть результати в подальшому.

Олена ВАСИЛЬЄВА

Матеріали по темі:


 

 

У вас недостатньо прав для коментування.