HomeНовиниОфіційноВ ефірі – «Бурштиновий шлях»

В ефірі – «Бурштиновий шлях»

( 0 Votes )

Відтепер жителі Кузнецовська та Володимиреччини мають свою FM-радіостанцію! Саме на теперішню осінь припало відкриття довгоочікуваної радіохвилі 101,1 FM. Сподіваємось, вона стане добрим другом для своїх слухачів: розважить, підбадьорить, підкаже, привітає, просто складе гідну компанію, коли ви втомлені повертатиметесь з роботи.   

На довжині цієї хвилі ви почуєте дві радіостанції: «Рівне-FM», яка закриватиме 20 годин та «Шлях-FM», в зону відповідальності якої входить 4 години (5.00-7.00 та 17.00-19.00). Таким чином, нова частота слугуватиме вам всі 24 години на добу. Формат хвилі – розважально-інформаційний.

Ми, «Шлях-FM», працюємо у рамках отриманої ліцензії телерадіокопанією «Бурштиновий шлях». І, безумовно, працюємо для вас – наших слухачів. Корисна інформація, місцеві новини, можливість привітати своїх друзів чи родичів (40 грн.), реклама та оголошення (1 сек. = 1 грн.), новини РАЕС, цікаві розмови і, звісно ж, якісний музичний супровід. А також безкоштовно можна буде передати привіт та... признатися у коханні. Наші телефони: у Володимирці – 2-60-71, у Кузнецовську – 236-2-40-40.

Якщо ви молодий місцевий гурт і прагнете потрапити в ефір, звертайтеся до нас – ми теж молода команда, яка розуміє, наскільки важлива підтримка у творенні чогось нового. До речі, ми цю підтримку отримали від наших співзасновників та головного партнера – РАЕС. За що їм величезна подяка; сподіваємося, ми їх не розчаруємо.

Також хочемо подякувати нашому «старшому брату» – Рівненській обласній телерадіокомпанії – за допомогу у створенні пакету джинглів та методичні поради. І хоч ми як мале дитя, яке тільки робить свої перші кроки, віримо, що зможемо утримувати високо підняту планку ОДТРК для нашої спільної хвилі.

Що ж, у добрий шлях!

Колектив телерадіокомпанії «Бурштиновий шлях».    

 

У вас недостатньо прав для коментування.