HomeНовиниОфіційноПеревірка готовності Володимирецького району до опалювального сезону

Перевірка готовності Володимирецького району до опалювального сезону

( 0 Votes )

13 вересня спеціально створеною мобільною робочою групою, яку очолив заступник начальника департаменту ЖКГ, енергетики та енергоефективності Рівненської ОДА Валерій Гуз, проведений огляд готовності населених пунктів, підприємств, організацій ЖКГ та об’єктів соцкультпобуту Володимирецького району до роботи в осінньо-зимовий період 2013/14 року.

Після огляду установ у приміщенні РДА відбулося підведення підсумків. Зверталась увага на забезпеченість району саме місцевими видами палива. Звітуючі доповіли про проведені заходи для підготовки приміщень до зимового періоду, і засвідчили стовідсоткову готовність до холодів та відсутність заборгованостей.

Робоча група відмітила належну підготовку керівників господарського комплексу району до опалювального сезону. Проте прозвучали і недоліки в роботі. Зокрема філії «Володимирецький райавтодор» висловлено зауваження про неналежний стан дорожнього покриття. У відповідь почули, що вже у жовтні 2013 року проводитиметься тендер на виконання ремонту дороги «Володимирець - Антонівка».

КП Володимирецької селищної ради «Аква» висловлено зауваження щодо організації роботи з документами та відсутності стратегічного плану дій підприємства, заходів для затвердження в установленому порядку норм питної води.

Окрім того, Валерій Гуз підняв питання переоцінки якості роботи кадрового потенціалу державних установ.

До 1 жовтня підготовку до осінньо-зимового періоду планують завершити.

Олена ВАСИЛЬЄВА

 

У вас недостатньо прав для коментування.