HomeНовиниОфіційноМотоциклісти та скутеристи — під особливим прицілом ДАІвців!

Мотоциклісти та скутеристи — під особливим прицілом ДАІвців!

( 0 Votes )

 

 

Державтоінспекція нагадує власникам мототранспорту - з 18 липня починаються цільові профілактичні заходи «Увага - Мопедист».

У теплу пору є багато охочих покататися на двоколісному з вітерцем. «Ганяють» на території району навіть жінки, підлітки і пенсіонери. Однак, про власну безпеку думають одиниці. Часто перевищення швидкості, керування без шолома або в нетверезому стані, порушення правил дорожнього руху стають причиною серйозних аварій.

Інспектори ДАІ нагадуватимуть водіям мототранспорту про необхідність дотримання  Правил дорожнього руху. ДАІ наголошує: їздити на мопедах, мотоциклах і скутерах можна тільки людям, які мають посвідчення водія відповідної категорії і досягли 16 років. Транспорт повинен бути зареєстрований у встановленому порядку, обладнаний звуковим сигналом та світлоповертачами. Власників мототранспорту і водіїв, які будуть порушувати головні вимоги ПДР, притягнуть до адміністративної відповідальності.

Шановні мотоциклісти та мопедисти! Не перевищуйте швидкість та користуйтеся шоломами, тому що це може врятувати вам життя!

Володимир Чишейко

Інспектор ВДАІ

 

У вас недостатньо прав для коментування.