HomeНовиниУ ВарашіРозпочав роботу цілодобовий канал взаємодопомоги автомобілістів

Розпочав роботу цілодобовий канал взаємодопомоги автомобілістів

( 0 Votes )

З 19 березня розпочав роботу цілодобовий канал взаємодопомоги автомобілістів «Автоканал Кузнецовськ». Це не комерційний проект – інтернет-канал створений і використовується на добровільній та безоплатній основі. А застосувань у нього може бути безліч:  від обміну інформацією про дорожній трафік чи перешкоди для руху транспорту до виклику технічної допомоги, допомоги дорожнім службам у своєчасному інформуванні про стан доріг в місті.

 І, нарешті, «Автоканал Кузнецовськ» просто надає можливість поспілкуватися водіям з іншими учасниками дорожнього руху.  

Коментує Сергій Москалюк, активіст ГО «Дорожній контроль»:  

– Перше, що потрібно зробити, аби приєднатися до «Автоканалу Кузнецовськ», – це увійти на сайт http://zello.com, вибрати Зелло рацію для вашої операційної системи, завантажити її та встановити на свій пристрій (комп‘ютер, ноутбук чи телефон). Другим кроком буде швидка та нескладна реєстрація, котра займе лише хвилину вашого часу. Позивний (логін) може бути як цифровий ("123"), так і буквенний, наприклад – "Автовласник", "Вітер", "Робін Гуд", або змішаний, скажімо, «Місто-17». Словом, будь-який, аби лиш не повторювався – це потрібно для того, щоб учасники автоканалу не плутали вас з іншими учасниками. І одразу після реєстрації у вас з‘явиться можливість чути, про що говорять десятки й сотні людей у Кузнецовську та районі. Форма спілкування може бути абсолютно вільна: "Всім, хто є на Автоканалі Кузнецовськ! Як мене чути, прийом?" 

Подібні проекти давно вже працюють в інших містах України та світу, тож, думаю, надійшла черга й Кузнецовська приєднатись та полегшити життя автомобілістам, адже зараз майже  у кожного є комп‘ютер, не кажучи вже про мобільний телефон. 

Зараз «Автоканалу Кузнецовськ» потрібні люди з активною життєвою позицією, котрі живуть або часто бувають в Кузнецовську (або в інших населених пунктах Володимирецького району). Тож запрошуємо всіх бажаючих приєднуватись до нас – спілкуйтеся, задавайте питання, об'єднуйтесь і нас стане більше!»

 

Вікторія ГОРДІЄНКО

 

 

У вас недостатньо прав для коментування.