HomeНовиниУ Вараші32 позачергова сесія завершила свою роботу

32 позачергова сесія завершила свою роботу

( 0 Votes )

7 червня 2013 року пройшло ІІ пленарне засідання 32 позачергової сесії Кузнецовської міської ради під головуванням т.в.о. міського голови Ігоря Куца.

Перед тим, як розпочати сесію, депутати поспілкувались із новопризначеним в.о. начальника Кузнецовського МВ УМВС України в Рівненській області (з обслуговування міста Кузнецовськ та Володимирецького району) Олегом Кульбашним, котрий завітав до сесійної зали, аби ознайомити  кузнецовських депутатів зі станом правопорядку в місті, а також розповісти про роботу міліції: пріоритетні напрямки діяльності, досягнення, недопрацювання та перспективи на майбутнє.

 Після конструктивного діалогу з очільником міліції народні обранці приступили до розгляду блоку "земельних" питань. Частину з них розглянули швидко та винесли позитивні рішення майже без обговорення, а частина проектів рішень потребувала додаткового обговорення в сесійній залі. Зокрема, кільком громадянам було відмовлено у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність. Не набрав достатньої для прийняття рішення кількості голосів й проект рішення "Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок в постійне користування ДП "Володимирецьке лісове господарство".

Окрім врегулювання земельних питань, депутатами було розглянуто ще ряд рішень, зокрема:

-  створено Піклувальну раду при комунальному закладі "Кузнецовський міський центр соціальної реабілітації дітей-інвалідів";

- затверджено Регламент Центру надання адміністративних послуг;

- утворено торговельний майданчик "Квіти" з продажу живих квітів (біля зупинки "Берізка");

- прийнято рішення "Про оголошення конкурсу та створення конкурсної комісії на внесення кандидатур на посаду директора комунального закладу "Парк культури та відпочинку";

- створено ревізійну комісію для вивчення діяльності КМКП;

- створено комісію з питань поновлення прав реабілітованих;

- затверджено план роботи Кузнецовської міської ради на ІІ півріччя 2013 року;

- впорядковано тимчасову вуличну торгівлю на території міста (даним рішенням рада дозволила тимчасову вуличну торгівлю на території міста на період до 1 листопада 2013 року);

- організовано громадські роботи по благоустрою території міста (на це в бюджеті передбачили близько 22 тисяч гривень);

- надали дозвіл на списання комунального майна управління освіти (балансова вартість майна, котре планують списати, становить близько 30 тисяч гривень).

Окрім того, у відповідь на звернення в.о. начальника Кузнецовського МВ УМВС України в Рівненській області Олега Кульбашного депутатами було вирішено перемістити в інше місце тренажери, подаровані Кузнецовську головою благодійного фонду "Наш край" Василем Яніцьким та вирішити питання про охорону та обмеження доступу до будівельного майданчика (так званого "довгобуду")., розташованого на майдані Незалежності навпроти адміністративного приміщення Кузнецовського міського комунального підприємства

Тим часом судові баталії між Сергієм Анощенком та частиною депутатського корпусу Кузнецовської міської ради все ще тривають. Розгляд адміністративної справи №565/625/13-а (про визнання протиправними, скасування рішень та поновлення на публічній службі) й досі не завершено через самовідвід суддів Кузнецовського міського суду. Нагадаємо, що 25 квітня 2013 року самовідвід у даній справі взяла суддя О.І. Горегляд, 14 травня 2013 року суддя М.І.Ковтунович також заявив самовідвід, 31 травня 2013 року суд задовольнив заяву про самовідвід судді І.Ю. Зейкана, а вже 7 червня 2013 року було задоволено заяву про самовідвід судді І.М.Незнамової.

 

Тож ухвалою від 7 червня 2013 року дану адміністративну справу передано на розгляд Володимирецькому районному суду Рівненської області.

 


Вікторія ГОРДІЄНКО

 

У вас недостатньо прав для коментування.