HomeНовиниУ ВарашіНайкращим боксером міжнародного турніру став кузнецовець

Найкращим боксером міжнародного турніру став кузнецовець

( 0 Votes )

 

Команда кузнецовських боксерів показала блискучі результати на 28-му Міжнародному турнірі з боксу імені Миколи Кузнєцова, який фінішував у неділю, 16 червня. На рахунку наших боксерів – два золота, срібло і бронза, а також звання найкращого боксера змагань.

Міжнародний турнір з боксу проводиться у Кузнецовську з 1984 року. Його генеральними спонсорами є ДП НАЕК «Енергоатом» та профспілковий комітет Компанії. Змагання традиційно проходять на базі спортивного комплексу РАЕС. Свого часу саме на кузнецовському рингу свої перші перемоги здобували Володимир Кличко, Ростислав Архипенко, Денис Беринчик.

У 2013 році турнір проходив уже 28-й раз поспіль. З 11 по 16 червня за звання переможця змагалися майже 80 боксерів із 15 областей України, а також Білорусі, Киргизії і Молдови.

Блискучі результати показала команда кузнецовських боксерів. Кубки, грамоти і медалі за перше місце отримали брати Олександр та Юрій Шепелюки, Олег Крисюк, за друге – Володимир Собецький, третє – Олександр Іваньков.

Починаючи з 2009 року у рамках турніру визначають найкращого боксера. Цьогоріч Кубок Миколи Фрідмана (колишнього генерального директора РАЕС) отримав кузнецовець Юрій Шепелюк.

Перемога у турнірі також принесла звання майстра спорту нашому землякові Олегові Крисюку.

Кузнецовську команду до змагань готував тренер боксерського клубу „Золота рукавиця” Олександр Кравченко.

 

 
 

 

УПРАВЛІННЯ ІНФОРМАЦІЇ ТА ЗВЯЗКІВ  З ГРОМАДСЬКІСТЮ РІВНЕНСЬКОЇ АЕС

 

У вас недостатньо прав для коментування.