HomeНовиниВ РайоніСвяткування дня селища у Володимирці 28 серпня (фото)

Святкування дня селища у Володимирці 28 серпня (фото)

( 0 Votes )

28 серпня Володимирець з фурором відсвяткував свій «день народження» – як-не-як, кругла дата – 830 років!

З такої нагоди селищна рада урізноманітнила в цьому році святкування безліччю заходів. Вони почалися із самого ранку рибалкою на басейні, а закінчилися концертом та масовими гуляннями на майдані Єдності з різноманітними атракціонами, смачною солодкою ватою, чіпсами на паличці, співами-танцями і ще, й ще, й ще…

О 10:30, ще задовго до офіційного відкриття свята, на майдані Єдності юні актори зразкового дитячого самодіяльного лялькового театру «Колосок» КПНЗ «Володимирецький районний будинок школярів та юнацтва» запросили діточок у чарівний світ казки. Вони поставили п’єсу «Як Побігайчик, Пострибайчик та Ворона Каркаронівна пісеньку співали» (керівник та автор п’єси Віктор Ковальчук), яку разом із зайченятами і вороною навчилися співати й маленькі глядачі.

Трохи згодом почалося святкування. Володимирець у той день з легкої руки ведучого концерту став «центром цивілізації». З вітальним словом до володимирчан звернулись голова селищної ради Олександр Осмолович, в.о. міськголови м.Кузнецовськ Ігор Куц, Владика Сарненський і Поліський Анатолій. А чарівні голоси гурту «Авіцена» з Кузнецовська і місцеві таланти дарували свою творчість усім жителям селища.

Також було нагороджено багатьох жителів Володимирця оригінальними номінаціями, серед яких – «спортивна сім’я», «довгожителі», «багатодітна сім’я», «обдарованість», «серце віддаю дітям». Привітали і сімю, де в ніч на 28 серпня сталося поповнення. 5 сімей цьогоріч святкують сапфірове весілля (45 років), за що також отримали відзнаки та символічні подарунки від селищної ради, бажання та вітання.

Хотілося б подякувати організаторам за підготовку і проведення свята, за своєчасне і мобільне прибирання території після нього, та сказати «а-я-яй» тим необачним жителям, яким під час концерту просто захотілося перетнути площу саме за аркою, де був концерт. Люди старалися, душу вкладали в співи, а ви як не фотографуванням за спинами виступаючих, так їздою на велосипеді в домашньому одязі глядачам весь смак свята псуєте.

Кожному своє.

Глибокі слова прозвучали зі сцени: день селища – це те, що єднає день минулий з днем сьогоднішнім і днем завтрашнім. Зі святом всіх ще раз! Не кожен населений пункт може гордитись таким поважним віком!


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Олена ВАСИЛЬЄВА

 

У вас недостатньо прав для коментування.