HomeНовиниВ РайоніДоброчинна акція «Портфель для першокласника» (+фото)

Доброчинна акція «Портфель для першокласника» (+фото)

( 0 Votes )

30 серпня дітки, що перебувають під соціальним супроводом, запам’ятають надовго: їм вручено новенькі, якісні, кольорові портфелики з безліччю шкільних приналежностей та солодощів!

В нашій області така подія пройшла з ініціативи та під патронатом голови ОДА Василя Берташа в рамках доброчинної акції «Портфель для першокласника».

 Приватні підприємці, державні районні та обласні установи взяли участь у підтримці таких дітей, представники цих установ – голова Володимирецької РДА Володимир Ткачук, заступники голови РДА Раїса Одиноцька та Ярослав Березюк, начальник Володимирецького районного сектору Головного управління ДСНС України в Рівненській області, підполковник служби цивільного захисту Володимир Симонюк, директор районного ЦСССДМ Микола Десятник, начальник відділу Управління СБУ в Рівненській області Олександр Пиж, заступник начальника Управління СБУ в Рівненській області Олександр Катунін, заступник начальника Головного управління з реагування на надзвичайні ситуації ГУ ДСНС України в Рівненській області, підполковник служби цивільного захисту Ігор Михальчук – завітали до РДА, аби вручити діткам портфелі.

Майбутні першокласники дякували із властивою їм дитячою простотою, розповідали про своїх братиків та сестричок, що вже ходять до школи, та з нетерпінням чекали, коли нарешті можна розгледіти строкаті обновки.

В І півріччі 2013р., реалізовуючи соціальні ініціативи Президента України, з бюджету виділено 97млн.385тис.600грн на соціальний захист населення (що на 20млн. 545тис. (26,7%) більше, ніж у І півріччі 2012р.). В районі налічується 158 сімей, що перебувають під соціальним супроводом, там виховується більше 477 дітей, з яких 23 цьогоріч стали першокласниками. З певних причин на вручення портфелів змогли приїхати лише 12 діток, та учасники акції пообіцяли обїхати протягом дня тих, кого не було на врученні, та особисто віддати їм подарунки.
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 

 
Олена ВАСИЛЬЄВА
 

У вас недостатньо прав для коментування.