HomeНовиниВ РайоніЗаготовляємо овочі для лікарні

Заготовляємо овочі для лікарні

( 0 Votes )

Шановні жителі Володимирецького району!

Комунальний заклад «Володимирецька центральна районна лікарня» щиро та безмежно вдячний вам за багаторічну співпрацю по благодійній заготівлі сільськогосподарської продукції для покращення харчування хворих, які знаходяться на лікуванні у стаціонарних відділеннях лікарні.

Завдяки вашій активності та безкорисливості у 2012 році було заготовлено понад 54 т картоплі, близько 4 т моркви, майже З т буряка, З т капусти. Заготівля пройшла як ніколи: організовано та в короткі терміни, що дало змогу максимально зберегти сільськогосподарську продукцію. Частина продукції комісійно, з належним оформленням відповідної документації, була обміняна на цибулю, олію, борошно та інші необхідні продукти харчування. Це дало змогу збільшити витрати на харчування одного хворого в день з 8,3 грн. до 10 грн., а ветеранів – до 25 грн.

Адміністрація КЗ «Володимирецька ЦРЛ» та всі медичні працівники сподіваються на продовження співпраці і в 2013 році. Ми звертаємося до кожного з вас особисто із проханням активно включатись в процес благодійної заготівлі продуктів. У важке сьогодення ваша допомога – це необхідність, це крок до спільного вирішення питання покращення стану здоров'я, як населення району в цілому, так і конкретного пацієнта. Ваша допомога, співучасть та небайдужість у вирішенні такого важливого питання, як забезпечення хворих дієтичним харчуванням у 2013-2014 роках, дасть змогу зробити лікувальний процес більш ефективним.

Зі своєї сторони запевняємо, що жоден кілограм заготівельної сільськогосподарської продукції на благодійній основі не буде використаний на інші цілі.

З повагою Іван Караїмчук,

головний лікар КЗ «Володимирецька ЦРЛ.

 

 

У вас недостатньо прав для коментування.