HomeНовиниВ Районі«Візити» дільничних на Володимиреччині та Кузнецовську продовжуються

«Візити» дільничних на Володимиреччині та Кузнецовську продовжуються

( 0 Votes )

УМВС України в Рівненській області продовжило профілактичні відвідування помешкань громадян дільничними інспекторами міліції під умовною назвою "Візит".

Так, з 1 січня по 24 березня 2014 року дільничні інспектори міліції Кузнецовського міськвідділу міліції на території Володимирецького району та м. Кузнецовськ відвідали 1009 помешкань.

Це робиться з метою максимальної обізнаності громадян про діяльність дільничних інспекторів міліції, отримання інформації щодо попередження вчинення можливих кримінальних правопорушень відносно одиноких осіб, осіб похилого віку, неповнолітніх та інформацію про місцевих жителів, які ведуть антигромадський спосіб життя, а також виявлення нелегальних мігрантів, місць збору неповнолітніх осіб антисоціальної спрямованості.

Продовжено й розміщення інформаційних листів в місцях масового перебування громадян  (залізничні та автовокзали, лікарні, аптеки, навчальні заклади, заклади громадського харчування, підприємства, установи, організації, зупинки громадського транспорту, тощо) з контактною інформацією про дільничного інспектора міліції, начальника міського відділу та чергової частини. Дільничні, окрім бесід, роздають громадянам візитні картки та пам'ятки як не стати жертвою злочинних посягань.

Також дільничні інспектори міліції за участю керівників міськвідділу, органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування на зборах територіальних громад звітуються щодо стану забезпечення правопорядку, захисту прав і свобод громадян, проведену роботу на території обслуговування.

Ірина ЛЯШУК,

старший  інспектор по РН та ГФ Кузнецовського МВ

 

Матеріали по темі:


 


 

 

 

У вас недостатньо прав для коментування.