HomeНовиниВісник без цензуриУкраїна – не Європа

Україна – не Європа

( 0 Votes )

Ми досить часто чуємо про Євроінтеграцію та Європейський вибір. Та мало хто задумується: чому сьогодні ряд країн прагне виходу з ЄС і що являє собою «Європейський вибір»? Насправді не все так безхмарно в Європі, як звикли думати наші громадяни. Мало хто говорить про те, як реально живуть у Західній Європі.

В Австрії, яка є найрозвинутішою країною ЄС, з 8 мільйонів жителів 1 мільйон знаходиться за межею бідності. 60 відсотків населення Німеччини живе в орендованих квартирах. А для того, щоб заробити на прожиття, європейцю потрібно каторжно працювати.

Постійно зростає відсоток австрійців, які не можуть розрахуватися за квартиру. Та не тільки Австрія, а увесь Європейський Союз сьогодні знаходиться на межі банкрутства, і для того, щоб вистояти, йому потрібні нові держави зі своїми природними ресурсами та дешевою робочою силою.

Чому ж українці так сліпо вірять в Європейський рай? Чому склалася думка, що тільки на Заході все найкраще? А тому, що самим думати ліньки. Ось і думають так, як говорить телевізор. У більшості склалося враження, що у випадку вступу України в ЄС Європа вирішить усі проблеми нашого сьогодення і жити стане краще.

А тим часом Європа наче примхлива пані: то їй не подобається, як пройшли вибори на Україні, то звинувачують нас у порушенні прав секс-меншин. Відколи це іноземці почали втручатися у внутрішні справи нашої держави? І хто там вирішив, що на православній землі можна проводити збіговиська людей з нетрадиційною орієнтацією? Такі погляди чужі для нашого тисячолітнього християнського минулого та є викликом для самого Бога. Господь нам вказував: "Если кто ляжет с мужчиною, как с женщиною, то оба они сделали мерзость: да будут преданы смерти" (Лев. 20, 13). А Новий Заповіт чітко нам говорить: "Каждый искушается, увлекаясь и обольщаясь собственною похотью; похоть же, зачав, рождает грех, а сделанный грех, рождает смерть" (Иак. 1, 14-15). Саме за це Господь знищив Содом і Гомору.

25 травня цього року під тиском ради Європи та попри заборону суду на проведення будь-яких акцій у місті Києві в Україні провели «марш рівності» (іншими словами – парад геїв та лесбіянок), у якому брали участь мер Мюнхена і депутат Європарламенту. У когось виникне справедливе зауваження: «Кому заважає цей невинний парад?». На перший погляд, справді невинний, та це лише початок. Далі – приймуть закон про захист секс-меншин, який надасть змогу пропагувати сексуальну свободу у школах та вишах; закон, який дозволяє одностатеві шлюби; і т.д. Звісно, в нашій країні дуже багато тих, хто готовий на все, аби показати свою відданість Європарламенту. Вони за «тридцять срібляків» продають Україну і дбають лише про власні матеріальні цінності.   

Зараз як ніколи актуальні слова Тараса Бульби із однойменної повісті Гоголя: «Знаю, подло завелось теперь на земле нашей; думают только, чтобы при них были хлебные стоги, скирды да конные табуны их, да были бы целы в погребах запечатанные меды их. Перенимают черт знает какие бусурманские обычаи; гнушаются языком своим; свой с своим не хочет говорить; свой своего продает, как продают бездушную тварь на торговом рынке. Милость чужого короля, да и не короля, а паскудная милость польского магната, который желтым чоботом своим бьет их в морду, дороже для них всякого братства.»

25 травня Європа та її прихильники показали свої справжні обличчя. Цим дали зрозуміти, якою вони бачать нашу країну і що для них означають наші християнські цінності та мораль. Лише православні християни, які не живуть за принципом «моя хата скраю», з хрестом і молитвою проривали стіну міліціянтів і протистояли ході содомської мерзоти. Всі інші мовчать. Невже сексуальна свобода і одностатеві шлюби – це те, до чого ми прагнемо у своїй незалежній державі?..

Пора зрозуміти, що ніхто, крім нас, не побудує сильну країну. І лише в братерстві, єдності та самопожертві можливо щось побудувати. Ворогу потрібні великі потрясіння, а нам потрібна велика держава.

Сергій ВОЙТОВИЧ,

смт Володимирець.

 

У вас недостатньо прав для коментування.