HomeСпортІнші видиСпортивна мозаїка

Спортивна мозаїка

( 0 Votes )

17 лютого в спортивному залі районного колегіуму відбувся обласний етап спортивної гри «Сімейні перегони». Право представляти районну делегацію в обласних змаганнях отримали призери районного етапу, спортивні сімї Бурди, Ярути та Полуйків. Окрім господарів, у змаганнях участь взяли  команди  Зарічнененського, Рокитнівського районів та  м. Кузнецовська.

 Команда Володимирецького району за підсумками чотирьох випробувань набрала найбільше балів, стала переможцем та отримала право взяти участь в суперфіналі, де в боротьбі за головний приз проекту зустрінуться шістнадцять переможців з різних регіонів області. 

Наступний районний етап спортивної гри відбудеться 10 березня. До участі запрошуємо усіх, хто не байдужий до активного сімейного дозвілля.  

 

                                                                           На фото: переможці «Сімейних перегонів» та фрагменти змагань.

Волейбол

У Корці стартували обласні сільські спортивні ігри Рівненщини. 24 березня три спортивні зали приймали волейболістів-ветеранів.

Долею жеребу наші волейболісти першу гру проводили з господарями й перемогли з рахунком 2:0. Наступну гру господарі виграли першу партію, але поступились 1:2 призерам 2012 року, радивилівським волейболістам. Досвідчені представники з Радивилова зіграли без помилок і в захисті, і в атаці у двобої з володимирчанами, та двічі перемогли (25:22).

Таким чином, наша команда посіла підсумкове 4-6 місце. Жінки-волейболістки продовжать естафету ОССІР 10 березня в Острозі.

Баскетбол 

Шість баскетбольних колективів зібрались в районному колегіумі 24 лютого розіграти районну першість. До двох команд районного центру приєднались представники В.Цепцевич, Канонич, Озера та Кідер. Турнір міг стати наймасовішим за останній період, але команди з баскетбольними традиціями: Любахи, В.Жолудськ, Заболоття, Хиночі з різних причин на змагання не доїхали.

Команди по жеребу розділили на дві групи. За підсумками відбіркових поєдинків у матчі за третє місце озерські баскетболісти переграли дебютантів баскетбольних турнірів, представників Кідрівської сільської ради, для яких четверте місце – достойний стартовий показник.

Кубок за перемогу дістався лідеру останніх років, команді районного колегіуму. За рахунок кращої фізичної підготовки баскетболісти з Канонич поступились лише трьома очками (17:20) та вперше стали призерами баскетбольних баталій.  

3 березня в школі с.Городець відбудеться другий етап кубка району з шахів, а першість району з волейболу переноситься на 10 березня.


Юрій Римарчук,  

начальник відділу з питань фізичної культури і спорту райдержадміністрації


 

 

У вас недостатньо прав для коментування.