HomeСпортІнші видиВолодимиреччина спортивна

Володимиреччина спортивна

( 0 Votes )

"Сімейні перегони"

Районний колегіум за традицією 10 березня став господарем районного етапу обласної спортивної гри «Сімейні перегони». Пять спортивних сімей (родина Федорук з Хиноч, Семчук з Озера, Булан з Мульчиць, Джигалюк з Жовкинь та Бриж з В.Цепцевич) взяли участь у четвертому завершальному турі сезону 2012-2013. Усі учасники досить оперативно здолали розважальні естафети «Спортивна змійка», «Найспритніші» та «Фризбі», отримавши позитивний емоційний заряд жалілись, що змагання так швидко завершились.

 

За підсумками трьох випробувань родина Джигалюк стала третьою, сімя Булан – другою, а перемогу здобула команда Брижів. Напевне ця перемога стала закономірною, саме родина з В.Цепцевич  не лише брала участь у попередніх сезонах, а й ставала переможцем. Призери районного етапу матимуть нагоду продовжити сімейне дозвілля в м.Кузнецовськ на обласному етапі, а переможець обласного етапу в суперфіналі побореться за головний приз проекту.

Першість району з волейболу

Шість найсильніших районних команд 10 березня розіграти районну першість з волейболу. В приміщенні профтехучилища господарі двічі переграли волейболістів з Озера та Кідер. Кідри переграли озерчан та в черговий раз довели, що стали спортивним селом з волейбольними традиціями. У першій загальноосвітній школі переможцем став Городець, по черзі перегравши В.Цепцевичі та Новаки. А Новаки виграли у волейболістів з В.Цепцевич.

Переможці групових змагань зустрілись в очному поєдинку за перше місце. Вперше за останні роки перемога дісталась сільським волейболістам 25:20 та 25:21. Чемпіон – Городець. Друге місце в команди ВПУ-29. А найзапеклішою стала гра за третє призове місце. Першу партію виграли Кідри 29:27, другу Новаки – 25:21. На третю партію в Новаків не вистачило не лише фізичних сил. Можливо чисельніша делегація  вболівальників  з Кідер зіграла вирішальну роль. Перемога в третій партії 15:9, третє місце посідають Кідри.  

Наші перемогли

10 березня в м.Острог відбулись чергові змагання в залік сільських спортивних ігор Рівненщини. Естафету продовжили жінки-волейболістки. Одинадцять районних делегацій прибуло щоб визначити сильнішого. Волейболістки Володимирецького району не один раз ставали призерами подібних змагань. В групових змаганнях наші дівчата впевнено здолали Демидівку та Здолбунів. В інших групах переможцями стали Костопіль та Сарни. В порівнянні з минулорічним фіналом, цьогоріч залишились в трійці лише наші спортсменки. Костопіль переграв рівненських волейболісток, а Сарни переграли минулорічних переможців – Березне. У фіналі перша гра з Костополем: перша партія – поразка 22:25, друга – перемога 25:21, у вирішальній третій партії «нерви» наших волейболісток сильніші 15:13. В другому матчі Костопіль перемагає Сарни з трьох партій 2:1.  У вирішальній грі наші також перемагають й здобувають вперше перемогу серед дорослих спортсменок. Команду Володимирецького району представляли вихованки тренера з волейболу Анатолія Приходька з Полиць. Учні школи Інна Анчук, Юлія Бабік, капітан команди Наталія Дейнека, Ірина Ляшик, Ольга Смулка, Наталія Стаднік разом з випускниками Валентиною Кислянка та Марією Курин здобули заслужену перемогу. Полицькі вихованки не пасуть задніх і в інших командах, на даних змаганнях за Сарни виступала учениця педколеджу Вікторія Бабік, а за Березне учениця ліцею Антоніна Курин. Молодці, так тримати! Обласні змагання для волейболісток з Полиць тривають, але наступним випробуванням  буде спаринг з депутатами районної ради, які виявили бажання познайомитись з чемпіонками та завітають в гості в Полиці 22 березня.

 

Юрій Римарчук,

Начальник відділу з питань фізичної

культури і спорту райдержадміністрації 

 

У вас недостатньо прав для коментування.