HomeНовиниВ РайоніРемонт ЦРЛ: до нового року справимось (+фото)

Ремонт ЦРЛ: до нового року справимось (+фото)

( 0 Votes )

Триває ремонт поліклініки ЦРЛ. Будівельники (а їх на об’єкті працює 100 чоловік) уже завершують зведення ліфтової шахти та шатрову покрівлю з металочерепиці. Нині активно тривають роботи по утепленню та оздобленню фасаду, укріпленню та облицюванню фундаменту. Поки погода сприяє, будівельники поспішають виконати усі зовнішні роботи; обіцяють справитися до холодів і навіть зробити благоустрій території.

Як розповів заступник виконроба фірми-підрядника «Рівнеагроспецмонтаж» Сергій Симонюк, паралельно виконуються і внутрішні роботи. Зокрема, переплановуються внутрішні приміщення поліклініки під сучасний лікувальний корпус та клініко-діагностичні відділення, монтується нова система комунікацій (втім, поки що паралельно працює і стара).

За словами Івана КАРАЇМЧУКА, усі роботи виконуються згідно графіка; перебоїв з фінансуванням немає. Тож перша черга реконструкції має бути завершена вже до нового року. Тривають також будівельні роботи і на ФАПах та амбулаторіях району в межах програми реформування первинної ланки медицини.

 

Триває ремонт Володимирецької ЦРЛ
 
Триває ремонт Володимирецької ЦРЛ
 
Триває ремонт Володимирецької ЦРЛ
На фото: Триває ремонт Володимирецької ЦРЛ

 

Фотозарисовка Сергія СКІБЧИКА

 

Матеріали по темі:

 

У вас недостатньо прав для коментування.