HomeНовиниВ РайоніПочався ремонт у поліклініці

Почався ремонт у поліклініці

( 0 Votes )

Біля районної поліклініки все гуде і тріщить – ремонт йде повним ходом. З даху лише майорять помаранчеві каски працівників робочих бригад.

Виконбуд ТОВ «Упорядрембуд» Мирослав Яковчук поспішає – ось-ось почнеться щотижнева нарада з питань ремонтних робіт в поліклініці. Та встигає розповісти, що вже ведуться підготовчі роботи по облаштуванню головного входу поліклініки, бетонування фундаменту під ліфтову, демонтаж перегородок всередині будови першого і другого поверхів, реконструкція покрівлі.

Іду далі. Хлопці щосили розбивають терасу, та помітивши об’єктив, весело посміхаються і позують. Виявляється, ці молоді та енергійні студенти ДПТНЗ «Соснівський професійний ліцей» проходять тут практику. Та говорити їм ніколи – всі в роботі, а як зазіваєшся, ще й незграбний трактор зачепити може.

Поки замішується цемент, Юрій, один із будівельників, ділиться, що харчують добре, керівництво адекватне, робота йде злагоджено.

Головний лікар району Іван Караїмчук каже, що реконструкція поліклініки йде за планом, ніяких непередбачуваних ситуацій немає.

А от для багатьох володимирчан ці ремонтні роботи – ще й певного роду забавка – стоять, роззявивши рота, та все спостерігають. Як фанати футболу, напевно, скоро будуть вигукувати, що робити ремонтникам.

Вже не терпиться глянути на таку резонансну обновку Володимирця. Чекаємо…

 
 

Олена ВАСИЛЬЄВА

Фото автора

Матеріали по темі:


 

 

У вас недостатньо прав для коментування.