Національна революція гідності ще не закінчилась

( 0 Votes )

21 лютого надвечір, як підтвердилась інформація про втечу «Беркуту» та інших силових підрозділів з території протистоянь на Євромайдані у Києві, я привітав з перемогою координатора Рівненської ударівської палатки, де був приписаний три крайні дні, і попросився їхати додому. Дозвіл на виїзд пан Андрій дав, оскільки безпосередня загроза для Майдану вже минула. А на привітання з перемогою відповів, що ще зарано радіти перемозі.

Національна революція гідності переможе тоді, коли пройде повна люстрація всіх гілок влади: виконавчої, представницької, судової. Тобто потрібне повне перезавантаження, зміна чиновників всіх рівнів, керівників органів місцевого самоврядування, які своїми діями чи бездіяльністю потакали злочинному режиму. По-друге, необхідно встановити справжнє народовладдя, коли влада на всіх рівнях: депутати, чиновники, судді, прокурори,  міліція тощо – підконтрольні народу, служать йому. А для цього потрібні системні зміни, в тому числі і Конституції України.

Але головне – потрібно побороти байдужість, зневіру у своїх силах, підняти патріотичний дух народу. Тому найактуальніший лозунг: Україно, вставай, Володимиреччино вставай! Національна революція гідності триває!

Майдан триває.

Слава Україні!

Героям Слава!

Михайло ХМАРУК,

громадський активіст, учасник Майдану.

 

Матеріали по темі:

 

 

У вас недостатньо прав для коментування.