HomeНовиниУ ВарашіНовини Кузнецовська від 15 травня

Новини Кузнецовська від 15 травня

( 0 Votes )

Кузнецовськ став столицею гумору Рівненщини 

14 травня 2013 року Кузнецовськ став столицею гумору. Щоправда, лише на один день, позаяк саме нашому Палацу культури ВП «РАЕС» управлінням у справах молоді та спорту Рівненської облдержадміністрації спільно з управлінням освіти і науки, управлінням культури і туризму та молодіжною громадською організацією КВН «Рівненщини» було довірено гостинно зустрічати учасників фінальних ігор обласного фестивалю дитячих та юнацьких команд КВН.

Загалом участь у фіналі фестивалю винахідливих та найкмітливіших взяли 5 команд: «Прес і стрес» (м.Дубно), «Пульс» (м.Рівне), «Авангард» (смт Рокитне), «КУК» (смт Гоща) та кузнецовська команда під назвою «Шухерята».

Розкриваючи загальну тему сезону: "Молодь обирає здоров’я" та тему фінальної гри: "Здорові діти – щаслива родина" веселі та кмітливі діти Рівненщини змагались у трьох конкурсах: візитівка "Тато, мама, я – здорова сім’я", конкурс-розминка гумористичних запитань "Що таке добре, а що таке погано" та музичне домашнє завдання на тему "Сімейні традиції".

Компетентне журі оцінювало розкриття теми кожного конкурсу,  художній рівень виконання,  оригінальність постановки,  авторську та виконавську майстерність,  артистизм  виконання  та  гумор,  якість  музичного оформлення, логіку мови, дикцію, та сценічну культуру комплексною оцінкою. В результаті всього лиш на 0,2 бала кузнецовську команду «Шухерята» випередила команда з Рівного «Пульс». Вони й посіли перше місце у фінальній грі. Друге місце, відповідно, дісталося кузнецовським жартівникам, а третім місцем було нагороджено дубенську команду «Прес і стрес».

«Пульс» (м.Рівне)
 
Кузнецовські «Шухерята»
 
«Прес і стрес» (м.Дубно)
 

Усі учасники свята гумору отримали подарунки та грамоти від організаторів, а рівненська команда-переможець обласного фестивалю «Пульс» стане учасником Всеукраїнського фестивалю дитячих та юнацьких команд КВН «Жар-птиця», котрий пройде у вересні 2013 року в Затоці.

Кузнецовськ відзначив День Перемоги

9 травня на головному майдані міста кузнецовці відзначали 68-му річницю Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 років. Святкування розпочались зустріччю 47-мої святкової мотоестафети, котра традиційно в цей день стартувала у Володимирці.

Згодом у Палаці культури  ВП «РАЕС» розпочались урочисті збори та  святковий  концерт за участю керівництва міста та ВП «Рівненська АЕС», ветеранів Великої Вітчизняної війни та мешканців Кузнецовська.

9 травня в Кузнецовську
 

Від усього колективу РАЕС привітав ветеранів із цим великим святом та побажав їм здоров’я, наснаги, щастя і миру у домівках директор ВП «Рівненська АЕС» Павло  Павлишин: «Сьогодні ми вшановуємо тих людей, які віддали своє життя за наше майбутнє, за нашу свободу, перемогу та за все те, що ми сьогодні маємо. Низький вам уклін!».

«Хочу подякувати всім ветеранам за подароване нам, молодому поколінню, життя та побажати, в першу чергу, здоров’я. Наш народ пройшов жахливу війну та поніс жахливі втрати, котрі ми, мабуть, ніколи не відновимо», - зазначив у своїй промові т.в.о. міського голови, секретар міської ради Ігор Куц.

По закінченню урочистостей на ветеранів чекав «стіл пам’яті», а на майдані Незалежності для всіх бажаючих спробувати солдатську кашу було організовано роботу польової кухні.

9 травня в Кузнецовську
 

Окрім пам’ятних подарунків, в цей день учасники війни, учасники  бойових дій, які отримують пенсію, інваліди війни, сім’ї загиблих військовослужбовців, реабілітованих громадян та члени їх сімей, які були примусово переселені (всього 354 особи)  відповідно до міської програми «Ветеран» до Дня Перемоги отримали з міського бюджету матеріальну  допомогу у розмірі  200 гривень кожен.

Вікторія ГОРДІЄНКО


Матеріали по темі:


 

 

 

 

У вас недостатньо прав для коментування.