HomeНовиниУ ВарашіНовини Кузнецовська від 3 липня

Новини Кузнецовська від 3 липня

( 0 Votes )

Свято Івана Купала у Кузнецовську відзначать цілим рядом заходів: на Білому озері пройде свято вогню, води і тра, організоване командою інтернет-радіо "G". У програмі – виступи діджеїв, аюрведичнi напої та частування. У той же час пляжна зона річки Стир зустрічатиме гостей купальської ночі традиційними заходами: святковим ярмарком з традиційною українською кухнею, виставкою народних художніх промислів і ремесел, іграми, конкурсами та розвагами.

Пограбування кафе

За інформацією СЗГ УМВС в Рівненській області, у ніч на 1 липня невідома особа, проникнувши через вікно, викрала з приміщення одного з кузнецовських кафе понад 400 гривень, спиртні напої та продукти харчування. Збитки встановлюються

Всеукраїнський меморіал Анатолія Радіонова

24-30 червня на базі реабілітаційно-спортивного комплексу ВП «Рівненська АЕС» відбувся VІІІ Всеукраїнський меморіал Анатолія Радіонова. Урамках меморіалу відбувся  відкритий кубок Рівненської області з шашок, участь у якому взяли 24 учасники. Перше місце здобула команда Кузнецовська, друге – команда Сарненського, а третє – команда Костопільського району. 

День молоді Кузнецовськ відзначив "Енергетичною хвилею"

У неділю, 30 червня, у Кузнецовську великою святковою програмою відзначено День молоді. І хоча цьогоріч традиційна програма свята не зазнала кардинальних змін, все ж, можна вважати, що святкування вдалося на славу, адже впродовж дня в місті проходили найрізноманітніші святкові заходи. У пляжній зоні річки Стир відбулися змагання з пляжного волейболу та футболу, а на стадіоні "Ізотоп" – чемпіонат області з футболу за участю команд «Ізотоп» (м. Кузнецовськ) та «Сокіл» (м. Радивилів). Крім того, на стадіоні проходили змагання з велосипедного спорту, а на головному майдані міста організували виїзну торгівлю та розваги для дітей.

З 18.00 до 23.00 на майдані Незалежності проходила урочиста частина свята, котра завершилася концертно-розважальною програмою.

– Мені надзвичайно приємно бачити в цей день на майдані стільки молоді, і я радий привітати всіх кузнецовців зі свято, – зазначив т.в.о. міського голови Ігор Куц.

Особливістю гуляння стало проведення у місті музичного фестивалю "Енергетична хвиля - 2013", учасниками якого стали гурти "Теді Ведмеді" (м.Київ), "Ультрамарин" (м.Нетішин) та кузнецовський гурт "Острови". У рамках заходу кузнецовців привітали чарівні учасниці етно-гурту "Дуліби" та учасниця проекту "Голос країни" Катерина Качановська. А ведучий Вадим Киричук зумів наповнити програму «позитивом» та інтерактивним спілкуванням з молоддю за допомогою конкурсів і жартів. Зокрема і традиційна конкурсна програма "Караоке на майдані" цьогоріч пройшла надзвичайно цікаво; позитивні емоції від перегляду отримали не лише учасники, а й глядачі.

Яскравим завершенням свята стала дискотека під відкритим небом для всіх кузнецовців.

День молоді Кузнецовськ відзначив
 
День молоді Кузнецовськ відзначив
 
День молоді Кузнецовськ відзначив
 
День молоді Кузнецовськ відзначив

 

Вікторія ГОРДІЄНКО

 

Матеріали по темі:


 

 

У вас недостатньо прав для коментування.